Zomervakantie in Winterberg

Onze super-de-luxe vakantiewoning in het centrum van Winterberg is van alle gemakken voorzien en een uitstekende uitvalsbasis voor een fantastische zomervakantie of ‘gewoon’ een weekendje weg. Er is zomersvan alles te doen in Winterberg en de omgeving van Hoog Sauerland.

Sporten en/of ontspannen in de gezonde buitenlucht van het sauerland

Op slechts een paar uur rijden vanuit Nederland staat u in een verrassende andere wereld. Het land van de Duizend Bergen, zoals het Sauerland wordt genoemd, zorgt ervoor dat u er echt helemaal tussenuit bent.  Vakwerkhuizen, stromende beekjes, de prachtige natuur, bossen en sfeervolle dorpen. U treft het allemaal aan in de mooie omgeving van Winterberg, het hart van Hoog Sauerland.

activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van winterberg

Voor een uitstapje met het hele gezin bent u in Sauerland op de juiste plaats! De omgeving van Winterberg biedt voor ieder wat wils. Niet alleen in de winter, maar juist ook in de zomer. Voor jong en oud zijn er leuke activiteiten en bezienswaardigheden. En dat allemaal in de geweldige natuur van Hoog Sauerland. Voor de sportieve vakantieganger zijn er zeer veel wandelroutes, o.a. langs de beroemde Rothaar Steig en op de Kahler Asten. Ook zijn er vele fietsroutes voor zowel de fiets, e-bike, racefiets als mountainbike. In het Bike Park en de Bike Arena van Winterberg kunt u uw fietshart ophalen! Ook motorrijders hebben het Sauerland met zijn kronkelende wegen ontdekt.

met het gezin op stap in hoog sauerland

Met het gezin kunt u volop van Winterberg en omgeving genieten. Zo treft u er o.a. een mooi zwembad, Fort-Fun Avonturenland, Panoramapark Sauerland, oude ertsmijnen, een kartbaan, een golfbaan, een zomer rodelbaan, een survivalbaan, Thikos Kinderland en vele meren zoals de Edersee en de Biggesee.

Meer informatie


Via bovenstaande knop komt u op de website van onze
verhuuragent direct bij onze woning. Hier kunt u prijzen
en beschikbaarheid controleren voordat u definitief boekt.